Ons Team

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie voor Huidspecialist Kleverpark & Huidspecialist Plantage. Vanaf de oprichting door eigenaresse Marleen van Norden in 1984 is er een hartstocht voor het vak. “Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Marleen is de oprichter van het kwaliteitskenmerk voor de gekwalificeerde HUIDspecialist® het stempel is voor instituten waarbij kwaliteit voorop staat, die betrouwbaar zijn en waar deskundig en goedopgeleide schoonheidsspecialist. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven zo up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.” Bij Miranda en Sophie bent onder de juiste zorg voor uw huid.

Sophie Brinkman
Allround schoonheidsspecialiste / pedicure
Specialisaties:
Acne
Bindweefselmassage
Mesotherapie
Microdermabrasie
Sugaring

Het leuke van mijn beroep als schoonheidsspecialiste zijn telkens weer de nieuwe mogelijkheden die ontstaan door nieuwe behandel- en product mogelijkheden. Ik doe niets liever dan als eerste die nieuwe mogelijkheden in de praktijk te brengen. De gezichtsbehandelingen bij Huidspecialist Plantage bieden naast oplossingen voor huidproblemen, ook een stevige dosis ontspanning.

Miranda Slump
Allround schoonheidsspecialiste / pedicure
Specialisaties:
Microdermabrasie
Mesotherapie
Skinneedling
Pedicure en manicure
Gellak
Henna brows

Miranda is allround schoonheidsspecialiste. ”Ik ga nog regelmatig op cursus om mij nog meer te richten op huidverbetering. Ook mag ik mij BeautyXpert noemen, zodat ik samen met u de huid op een optimale conditie kan brengen. Mijn specialisatie is de juiste kuurbehandelingvoor uw huid voor het beste resultaat.”