Manicure en lakken

Manicure is een totale hand-en nagelverzorging. De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage.

CCO is een hybride nagellak, die gegarandeerd 14 dagen lang een fantastische hoogglans op de nagels geeft. is een volledig nieuw product dat het goede van nagellak en kunstnagels combineert. Het resultaat? Fantastische nagels die niet alleen heel dun zijn maar ook nog eens oersterk. Verkrijgbaar in 42 kleuren.

CCO gellak is een hypoallergeen product dat wordt aangebracht als een lak en is te verwijderen in 10 minuten! CCO wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Een echte innovatie, die niet ‘chipped’ en zorgt voor een langdurige kleur.

Net zo revolutionair is de manier waarop op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. 10 minuten in een acetonwrap en de is zonder de natuurlijke nagel te beschadigen verwijderd. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!

Snel en eenvoudig
Mooi om te weten: de natuurlijke nagel wordt niet belast. Tijdens de behandeling hoeven de nagels namelijk niet ontvet te worden met een vijl. Nog een pluspunt is dat er geen wachttijd is waarin u uw nagels per ongeluk kunt beschadigen. De kleur is namelijk direct droog na het aanbrengen. Ideaal!

HANDEN
BASIS MANICURE € 30
MANICURE + GELLAK NAGELS € 45

Mani en Pedi behandeling

Manicure is een totale hand-en nagelverzorging in Beverwijk bij Schoonheidssalon BeautyXpert